Pentru informatii si comenzi telefonice sunati la

0745186398

, Luni - Vineri 9 - 18


Daca ai o problema cu un produs comandat de la noi, mai intai te rog sa semnalezi acest lucru pe email la adresa sales@smallgear.ro sau telefonic la departamentul vanzari, nr. 0745186398

Daca problema nu a fost rezolvata in acest mod, ai posibilitatea de a returna produsul in termen de 14 zile de la primirea sa, conform legislatiei in vigoare (OUG 34/2014), in urmatoarele conditii:

  • Produsele trebuie sa fie returnate la nivelul de calitate la care au fost primite, neutilizate, cu toate accesoriile si in ambalajele originale in stare buna. √én caz contrar, ele iti vor fi reexpediate, pe costurile tale.
  • Nu lipi AWB-ul direct pe cutia originala. Acest lucru va determina refuzul primirii coletului
  • Cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de catre tine, exceptie facand cazurile in care produsul livrat este defect, incomplet sau nu este cel care a fost comandat
  • Premergator expedierii returului trebuie sa trimiti un email la sales@smallgear.ro in care sa mentionezi urmatoarele: nr. de comanda, produsul, motivul returului, contul IBAN unde doresti sa primesti contravaloarea produsului returnat, datele tale si ale bancii.
  • Rambursarea sumelor datorate din retur se face doar prin virament bancarin contul indicat de tine prin email in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care am receptionat produsul ce face obiectul returului.